2012. december 22., szombat

Liposzómás krémet kaptam!



Rég nem jegyeztem ide semmit..Szalad az idő, meg szaladt...de az már a múltidő...mindegy is..rohangál itt már minden és mindenki, de bizony most belebotlik a világ egyik fele a karácsonyba. Ki így, ki úgy mindenesetre remélem, aki ebbe a blogba botlik, az jobb kedvű lesz. A bejegyzés címéhez kunkorodova, ki kell jelentenem: Nem, nem kaptam liposzómás krémet, azt se tudtam mi az, de az agy tekervények ha nincsenek pucolva beleragadnak a szavak, képek...így készült ez a kép is...mert valamikor ez hirdetve vala és kántálva és szajkózva és...de az ábrázolásnál maradva- itt van ez a kis jószág, már ősz óta itt fészkel ezen a képen, nagyon elégedettnek tűnik, azt hiszem tényleg teljesült a vágya...hmmm, de fincsa dolog a liposzóma: apró zsírgolyócskák belsejükben vizes maggal, (mint utóbb kiderült)
Kommentár: Nektek is ilyen barátokat és ilyen szép ajándékokat kívánok. Mára ennyi és ha az elkövetkező napokban már nem keverednék ide, akkor mindenkinek Boldog Karácsonyt!

(Ha valaki az utolsó pillanatban szeretne valami holmit a szellemi vagy kézjegyemmel ajándékba venni, adni vagy akár kapni, akkor keresse fel a Holló Műhelyt (Vitkovics Mihály utca 12.), Két Egér könyvesboltot (jelenleg képek a Téli szalon keretében a falon és naplók), Rododendront (Printek) az utobbi kettő a WAMPON is vagy Jászi Galériát(képek)...
a "kapást" csak Holló Műhelyben tudom garantálni :)